GEZONDE NACHTRUST
Matrasreiniging, zonder chemicaliën, bij u aan thuis en direct te beslapen. Betaalbaar en zonder voorrijkosten.
Ja, ik wil ook een matrasreiniging

MEUBELREINIGING

Wil je jouw meubels professioneel laten reinigen bij je thuis? Ook dit is een mogelijkheid van De Roos Matras Reiniging. Ik zorg ervoor dat uw bankstel of fauteuil weer schoon en hygiënisch is.

 

Hardnekkige vlekken uit meubels laten verwijderen

 

Natuurlijk is een schone en frisse leefomgeving daarbij van groot belang. Maar hoe zit dat met de reiniging van jouw meubels? Bankstellen en stoelen worden door hun intensieve gebruik blootgesteld aan behoorlijk wat vervuiling. Hierbij kun je denken aan koffie of wijnvlekken in de stoffering, maar ook aan vuil door de aanwezigheid van huisdieren.

Bankstel laten reinigen bij je thuis

De Roos Matras Reiniging is gespecialiseerd in diverse soorten meubelreiniging met een professioneel resultaat. Oude of hardnekkige vlekken laten verwijderen uit meubels is voor De Roos Matras Reiniging dan ook geen enkel probleem. Wilt u uw bankstel of andere gestoffeerde meubels laten reinigen? Ik zorg altijd voor een schoon en hygiënisch resultaat. Met mijn unieke dieptereiniging voor meubels verwijder ik tevens huisstofmijt in gestoffeerde banken, stoelen en sofa’s.

Uiteraard maakt De Roos Matras Reiniging alleen gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten waarmee we de reiniging van jouw meubels uitvoeren. Zo kunt u uw meubels thuis laten schoonmaken op een verantwoorde en duurzame manier. Bovendien ziet uw bank of stoel er na mijn meubelreiniging weer als nieuw uit en is deze hygiënisch schoon.

Wilt u de hardnekkige vlekken in jouw meubels professioneel en vakkundig laten verwijderen? Ik komt graag bij u op locatie. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met mij op.

info@deroosmatrasreiniging.nl

 

0627242488

De Maten 9

7991 BB  DWINGELOO

kvk: 71638237

Deze website is gemaakt door:

White on Transparent.png