top of page
Image by Nik Lanús

Uw gasten slapen beter dan ooit!

Veel verschillende gasten slapen in hetzelfde bed. Dat zijn er al snel 150 per jaar. Sommige gasten zijn zeer hygiënisch, anderen wat minder. Ook zijn er regelmatig gasten met huidaandoeningen en urineverlies. Daarnaast vinden er in hotelbedden vele activiteiten plaats die tot proteïnerijk vochtverlies kunnen leiden. Al deze vervuiling belandt in het matras.

De kamers in een accommodatie worden relatief kort gelucht, de temperatuur is structureel hoog en de badkamer zorgt voor extra hoge luchtvochtigheid. Verder zijn de bedden altijd opgemaakt, waardoor warmte en vochtigheid in het matras worden vastgehouden. 

Hotel Key
IMG_7734.jpg
IMG_0736.jpg

De voordelen

Verleng de levensduur van uw matrassen!

Matrasfabrikanten- en specialisten adviseren dat een matras na 5 jaar vervangen moet worden vanwege de te hoge concentratie aan allergenen stoffen!

Om de 5 jaar een nieuw matras aanschaffen is echter niet nodig: 1 keer per jaar een matrasreiniging door De Roos Matras Reiniging en bij elke gasten wisseling het matras insprayen met de MatrasClean-Spray verlengt de levensduur met 40% tot 1oo%. En bent u bovendien altijd verzekerd van een fris en hygiënisch matras voor uw gasten.

Extra service voor uw gasten

Een 5 jaar oud matras heeft een populatie van 1 tot 2 miljoen huisstofmijten. Daarnaast bevat het een grote hoeveelheid huidschilfers, stof, bacteriën, schimmels, virussen en sporen. Het grootste bestanddeel van de vervuiling in een matras bestaat uit de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit komt doordat de huisstofmijt tijdens zijn leven 200 keer zijn eigen lichaamsgewicht aan ontlasting afscheidt in het matras. Uw gasten kunnen hier extreme benauwdheidsklachten van krijgen.

Uw matrassen worden periodiek door De Roos Matras Reiniging gereinigd. Uw personeel van de housekeeping kan de matrassen na de reiniging zelf voor onderhoud inspuiten met MatrasClean-Spray. 

Hotelkamer

Preferred Partner van

logo_invoice-c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24
82657310_910396599357250_153094766825413
IMG_3198-768x576.jpg

Certificering

De Roos Matras Reiniging stelt een aantal promotiemiddelen voor u ter beschikking. Deze kunt u gebruiken voor optimale communicatie naar uw gasten, waaruit blijkt dat u als bedrijf bijzonder veel waarde hecht aan hun gezondheid en hygiëne.

Certificaat met betrekking tot periodieke reiniging voor bij de receptie en andere zichtbare plaatsen binnen uw accommodatie.

De Roos Matras Reiniging tentkaartjes voor op de nachtkastjes, hierop staat vermeldt dat het matras periodiek chemievrij gereinigd wordt. Daarnaast wenst het de gast een goede nachtrust.

Zijden De Roos Matras Reiniging Waarborgzegel voor op het matras. Hierop staat vermeldt wanneer de laatste reiniging heeft plaatsgevonden.

Wij werken samen met

tsnb.png
ELV_logo_kleur.png
zorghulp.png
download.png
logo_invoice-c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24
bottom of page