GEZONDE NACHTRUST
Matrasreiniging, zonder chemicaliën, bij u aan thuis en direct te beslapen. Betaalbaar en zonder voorrijkosten.
Ja, ik wil ook een matrasreiniging

B2B

De door het RIVM opgelegde maatregelen zorgen ervoor dat hygiëne enorm belangrijk wordt in alle bedrijfstakken.

U als eigenaar van een B&B of Hotel heeft hygiëne altijd al hoog in het vaandel staan en De Roos Matras Reiniging wil u graag helpen uw accommodatie naar een nog hogere hygiënestandaard te brengen.

 

Elke gast heeft toch recht op een schoon bed?

Een matras is de perfecte schuilplaats voor de huisstofmijt: het is warm, vochtig en voedselrijk. Slechte ventilatie en centrale verwarming dragen nog eens extra bij aan de aanwas van huisstofmijten en bacteriën.

 
Matrassen gaan over het algemeen lang mee maar kunnen niet gewassen worden. Dit maakt matrassen tot de meest vervuilde objecten in een accommodatie. Het gevolg van al die ontelbare en onzichtbare bewoners als huisstofmijten en bacteriën is een verhoogde kans of een verergering op astmatische aandoeningen en allergieën. Of uw gasten nu allergisch zijn of niet, zij hebben recht op een fris en hygiënisch matras. Dit is de reden dat veel hotels en vakantieparken hun matrassen laten reinigen door De Roos Matras Reiniging.

U biedt uw gasten uiteraard het beste comfort. En hier is hygiëne een belangrijk onderdeel van. Het is aangenaam om als gast te mogen vertoeven in een mooie en schone kamer. Een schoon lijkend matras is echter niet altijd even hygiënisch. Huisstofmijten en bacteriën zijn namelijk niet met het blote oog zichtbaar.

Maar wat maakt een matras nou precies de ideale leefomgeving voor huisstofmijten en bacteriën?

Verschillende gasten: 
Veel verschillende gasten slapen in hetzelfde bed. Dat zijn er al snel 150 per jaar. Sommige gasten zijn zeer hygiënisch, anderen wat minder. Ook zijn er regelmatig gasten met huidaandoeningen en urineverlies. Daarnaast vinden er in hotelbedden vele activiteiten plaats die tot proteïnerijk vochtverlies kunnen leiden. Al deze vervuiling belandt in het matras.

Eten in bed: 
Mensen ontbijten, eten en drinken in het bed en produceren daardoor veel extra voedingsstoffen voor de huisstofmijt.

Onvoldoende ventilatie:
De kamers in een accommodatie worden relatief kort gelucht, de temperatuur is structureel hoog en de badkamer zorgt voor extra hoge luchtvochtigheid. Verder zijn de bedden altijd opgemaakt, waardoor warmte en vochtigheid in het matras worden vastgehouden. 

Voordelen

Verleng de levensduur van uw matrassen!

Matrasfabrikanten- en specialisten adviseren dat een matras na 5 jaar vervangen moet worden vanwege de te hoge concentratie aan allergenen stoffen!

Om de 5 jaar een nieuw matras aanschaffen is echter niet nodig: 1 keer per jaar een matrasreiniging door De Roos Matras Reiniging en bij elke gasten wisseling het matras insprayen met de MatrasClean-Spray verlengt de levensduur met 40% tot 1oo%. En bent u bovendien altijd verzekerd van een fris en hygiënisch matras voor uw gasten.

Extra service voor uw gasten

Een 5 jaar oud matras heeft een populatie van 1 tot 2 miljoen huisstofmijten. Daarnaast bevat het een grote hoeveelheid huidschilfers, stof, bacteriën, schimmels, virussen en sporen. Het grootste bestanddeel van de vervuiling in een matras bestaat uit de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit komt doordat de huisstofmijt tijdens zijn leven 200 keer zijn eigen lichaamsgewicht aan ontlasting afscheidt in het matras. Uw gasten kunnen hier extreme benauwdheidsklachten van krijgen.

Uw matrassen worden periodiek door De Roos Matras Reiniging gereinigd. Uw personeel van de housekeeping kan de matrassen na de reiniging zelf voor onderhoud inspuiten met MatrasClean-Spray. 

De Roos Matras Reiniging stelt u verder een aantal promotiemiddelen ter beschikking. Hiermee kunt u uw gasten aantonen dat de matrassen dagelijks antibacterieel en antiallergisch worden behandeld. En dat u het belangrijk vindt om hen een schone en gezonde slaapplaats aan te bieden. Wie wil er nu niet op een werkelijk schoon en heerlijk fris ruikend matras slapen!

Momenteel heeft 30% van de bevolking een allergie. Met De Roos Matras Reiniging kunt u deze grote doelgroep met een gerust hart ontvangen.

logo_invoice-c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24

Preferred Partner van

Certificering

Breng uw gasten op de hoogte!

De Roos Matras Reiniging stelt een aantal promotiemiddelen voor u ter beschikking. Deze kunt u gebruiken voor optimale communicatie naar uw gasten, waaruit blijkt dat u als bedrijf bijzonder veel waarde hecht aan hun gezondheid en hygiëne.

Certificaat met betrekking tot periodieke reiniging voor bij de receptie en andere zichtbare plaatsen binnen uw accommodatie.

De Roos Matras Reiniging tentkaartjes voor op de nachtkastjes, hierop staat vermeldt dat het matras periodiek chemievrij gereinigd wordt. Daarnaast wenst het de gast een goede nachtrust.

Zijden De Roos Matras Reiniging Waarborgzegel voor op het matras. Hierop staat vermeldt wanneer de laatste reiniging heeft plaatsgevonden.

info@deroosmatrasreiniging.nl

 

0627242488

De Maten 9

7991 BB  DWINGELOO

kvk: 71638237

Deze website is gemaakt door:

White on Transparent.png