top of page
Couple's voeten in bed

Vlekverwijdering

Het is ook mogelijk om na de inwendige reiniging de vlekken uit uw matras te laten verwijderen. De Roos Matras Reiniging gebruikt een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen verwijderd. Hierbij moet u denken aan urine, transpiratie en bloed.

Het is mogelijk vlekken te verwijderen indien het matras inwendig is gereinigd met De Roos matrasreinigings methode. Bij de vlekverwijdering moet vloeistof gebruikt worden. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.

Bij de vlekverwijderingsmethode van De Roos Matras Reiniging worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloormiddelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels.

IMG_7713.jpg
jenna-christina-360067-unsplash.jpg
DSC_1048-2.jpg

Werkwijze

De vlekverwijderingsvloeistof wordt dun op het matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur. Groot voordeel van onze vlekverwijderingsmethode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen.

 

Bij de vlekverwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.

Uw matras ziet er weer uit als nieuw.

Zien is geloven

voor.jpg
VOOR DE BEHANDELING
tijdens.jpg
TIJDENS DE BEHANDELING
na.jpg
NA DE BEHANDELING

Voordelen

>Biologisch afbreekbare methode

>Droogtijd slechts 12-24 uur

>Veilig voor de vezels van uw matras

>Verwijdert alle soorten organische vlekken zoals urine-,

transpiratie-en bloedvlekken.

bottom of page