top of page
logobenb (80 x 80 cm) (1).png

Partners De Roos Matras Reiniging

Ontdek de zorgeloze nachtrust met De Roos Matras Reiniging! Onze professionele dienstverlening reikt van Groningen tot Limburg en van Brabant tot Noord-Holland, waarbij we talloze B&B-locaties voorzien van een frisse en hygiënische matrasreiniging. Bij De Roos Matras Reiniging begrijpen we dat uw welverdiende nachtrust van het grootste belang is tijdens uw verblijf.

 

Wij zijn trots op het vertrouwen dat vele bed & breakfast-locaties in ons stellen, dit blijkt uit de talrijke certificaten die door De Roos Matras Reiniging zijn uitgedeeld op de verschillende locaties door het hele land. Uw gezondheid en comfort staan voorop, en wij zorgen ervoor dat de matrassen in topconditie zijn, vrij van allergenen en ongewenste micro-organismen.

Nieuw in ons portfolio is de samenwerking met Center Parcs Sandur. Vanaf nu kunt u ook daar genieten van onze hoogwaardige matrasreinigingsservice. 

Kies voor een partner van De Roos Matras Reiniging en ervaar het verschil in hygiëne, gezondheid en comfort tijdens uw verblijf. Wij laten geen detail onbehandeld en stellen alles in het werk om uw matras in perfecte staat te brengen, zodat u elke nacht kunt genieten van een schone, gezonde en duurzame nachtrust.

Contact

Logo 2018 Juni_edited.png
logobenb (80 x 80 cm) (1).png

www.deroosmatrasreiniging.nl

www.@wegmetstank.nl

www.boekjebenb.nl

De maten 9

7991 BB Dwingeloo

Tel: +31627242488

KVK 71638237

Houd mij op de hoogte

Bedankt voor uw interesse!

Original on Transparent.png

© 2023 by Proudly created by Make it Blue

bottom of page