Hotel slaapkamer ingang

Gezonde nacht uit...

Ik ben specialist in het op locatie milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van matrassen.

 

De Roos Matras Reiniging komt bij u thuis, op uw boot, in uw caravan, in uw camper, in uw vakantiehuis, etc. Uw matras wordt aan beide zijden gereinigd en u hoeft uw matras niet te verplaatsen.

De Roos Matras Reiniging maakt de vervuiling zichtbaar en aantoonbaar voor u met de matrashygiënetest. Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut matras reinigen tonen we u de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele dieptereiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. Zo kunnen we samen bepalen of een volledige dieptereiniging noodzakelijk is. Op verzoek kan een ACAREX test gedaan worden, waarbij de allergie-waarde bepaald kan worden.

Hotelkamer

Preferred Partner van

logo_invoice-c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24

Boek een gezonde nacht bij één van onze partners

B&B de Koog
B&B de Koog

Welkom bij uw nieuwe herinnering

Landhotel Diever
Landhotel Diever

Zoekt u een prachtig hotel in Drenthe? Bij hotel & restaurant Landhotel Diever staat gastvrijheid voorop en kunt u zich helemaal thuis voelen. Eén van de gezelligste hotels van Nederland. Laat u verrassen door onze pure gastvrijheid en kwaliteit van ons hotel & restaurant!

Bed & Breakfast “Vúr De Diek”
Bed & Breakfast “Vúr De Diek”

Op een unieke plek, in een jachthaven, direct gelegen aan het Eemmeer is B&B Vúr de Diek gevestigd. In de jaren 70 is het huis gebouwd voor de allereerste haveneigenaar. De B&B bevindt zich net buiten de grenzen van het toeristische vissersdorp Bunschoten Spakenburg.

ONS appartement
ONS appartement

Even er tussen uit en genieten van Drenthe, dat kan bij ONS! U vindt ONS-appartement B&B tussen het Dwingelderveld en het Leggelderveld. Wij verwelkomen u graag voor een paar dagen welverdiende rust.

Bed & Breakfast "de Vrijstaten"
Bed & Breakfast "de Vrijstaten"

Bed & Breakfast in de omgeving van Kalenberg We genieten dagelijks van een fenomenaal uitzicht over de veenplassen (trekgaten) met wuivende rietpluimen en vele vogels. Hier vind je nog rust en stilte die slechts doorbroken wordt door het geluid van zwanen, ganzen en aalscholvers. Het waterrijke gebied voor onze deur wordt op de kadastrale kaart aangeduid als de 'Vrijstaten'. Een naam met een historische oorsprong.

Watertoren Lutten
Watertoren Lutten

Welkom in de Watertoren Lutten van Gerrit en Frieda Rieks, waar wij onze gasten ontvangen in een uniek monumentaal pand, wat wij verbouwd hebben tot een zeer luxe groepsaccommodatie. Voor zowel particuliere als zakelijke gasten is Watertoren Lutten een ideale locatie.