top of page
Hotel slaapkamer ingang

Gezonde nacht uit...

Ik ben specialist in het op locatie milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van matrassen.

 

De Roos Matras Reiniging komt bij u thuis, op uw boot, in uw caravan, in uw camper, in uw vakantiehuis, etc. Uw matras wordt aan beide zijden gereinigd en u hoeft uw matras niet te verplaatsen.

De Roos Matras Reiniging maakt de vervuiling zichtbaar en aantoonbaar voor u met de matrashygiënetest. Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut matras reinigen tonen we u de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele dieptereiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. Zo kunnen we samen bepalen of een volledige dieptereiniging noodzakelijk is. Op verzoek kan een ACAREX test gedaan worden, waarbij de allergie-waarde bepaald kan worden.

logo_invoice-c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24
image2.jpeg

Preferred Partner van

Boek een gezonde nacht bij één van onze partners

logobenb (80 x 80 cm) (1).png
fdfsgsd.jpg

Partners van De Roos

Ontdek de zorgeloze nachtrust met De Roos Matrasreiniging! Onze professionele dienstverlening reikt van Groningen tot Limburg en van Brabant tot Noord-Holland, waarbij we talloze B&B-locaties voorzien van een frisse en hygiënische matrasreiniging. Bij De Roos begrijpen we dat uw welverdiende nachtrust van het grootste belang is tijdens uw verblijf.

 

Wij zijn trots op het vertrouwen dat vele bed & breakfast-locaties in ons stellen, wat blijkt uit de talrijke certificaten die onze matrasreiniging siert op locaties door het hele land. Uw gezondheid en comfort staan voorop, en wij zorgen ervoor dat de matrassen in topconditie zijn, vrij van allergenen en ongewenste micro-organismen.

Nieuw in ons portfolio is de samenwerking met Center Parcs Sandur. Vanaf nu kunt u ook daar genieten van onze hoogwaardige matrasreinigingsservice. 

Op onze website, boekjebenb.nl, vindt u al onze partners overzichtelijk op een rij. Via deze website kunt u eenvoudig naar de website van een van onze partners om een reservering te maken.

bottom of page