Hotel slaapkamer ingang

Gezonde nacht uit...

Ik ben specialist in het op locatie milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van matrassen.

 

De Roos Matras Reiniging komt bij u thuis, op uw boot, in uw caravan, in uw camper, in uw vakantiehuis, etc. Uw matras wordt aan beide zijden gereinigd en u hoeft uw matras niet te verplaatsen.

De Roos Matras Reiniging maakt de vervuiling zichtbaar en aantoonbaar voor u met de matrashygiënetest. Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut matras reinigen tonen we u de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele dieptereiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. Zo kunnen we samen bepalen of een volledige dieptereiniging noodzakelijk is. Op verzoek kan een ACAREX test gedaan worden, waarbij de allergie-waarde bepaald kan worden.

Hygienezegel-e1487239656195-768x1024.jpg
Hotelkamer

Preferred Partner van

logo_invoice-c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24

Boek een gezonde nacht bij één van onze partners

Buitenlede 7
Buitenlede 7

Ontwaak 'sochtends tussen de fluitende vogels en geniet van de rust en ruimte om u heen.Buitenlede 7 is een stijlvol vakantieverblijf gelegen in het prachtige Dwingeloo, Drenthe. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis met privacy én de service van een Bed&Breakfast, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

press to zoom
Buitenverblijf Antoniusbank
Buitenverblijf Antoniusbank

Welkom bij Buitenverblijf Antoniusbank in het pittoreske dorpje Bemelen, op steenworp afstand van Maastricht. Ons buitenverblijf is te huur op basis van logies met ontbijt en heeft drie twee-persoonskamers. Wij hebben een fijne tuin met verschillende zitjes en serveren een heerlijk ontbijt met biologische- en streekproducten.

press to zoom
B&B en vakantiehuis "De Bloesemgaard"
B&B en vakantiehuis "De Bloesemgaard"

De Bloesemgaard, bed & breakfast en vakantiehuis in Eck en Wiel, Gelderland! Prachtig gelegen tussen de boomgaarden in Rivierenland, kunt u zich geen mooiere locatie voorstellen. Of u nu met z'n tweeën of met negen wilt overnachten, De Bloesemgaard biedt u alles voor een heerlijke tijd. Natuur, rust, fijne kamers met elk een eigen badkamer en een lekker ontbijt.

press to zoom
Boomken's Ranch
Boomken's Ranch

Houdt u van het "buitenleven" en van luxe? Dan bent u bij B&B Boomken's Ranch aan het juiste adres!

press to zoom
Peis en Vree
Peis en Vree

B&B Peis en Vree ligt op een prachtige plek in de Friese Wouden. Midden tussen de weilanden in en met wijds uitzicht, op het unieke natuurgebied "De Houtwiel", ervaar je alle rust.

press to zoom
Biej' oons tuus
Biej' oons tuus

Wij zijn een coronaproof B&B met 2 kamers. Gastvrijheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich echt thuis voelen.

press to zoom
De Vijf Suites
De Vijf Suites

Welkom bij De Vijf Suites. Wij zijn een bijzonder bed and breakfast in Elp nabij Westerbork. We geven onze gasten de gelegenheid te ontsnappen aan de drukte van alle dag.

press to zoom
Jopie's wonen
Jopie's wonen

Het gastenverblijf is gelegen in de zeer mooie omgeving van Maartensdijk, in het midden van het land. Met veel fiets- en wandelroutes, gezellige terrasjes in Lage Vuursche en vooral een bosrijk gebied is er altijd wat te beleven. Zoekt u toch liever de drukte van de stad? Utrecht, Hilversum en Amersfoort liggen ongeveer 10 kilometer bij ons vandaan.

press to zoom
De Drentse zwerfkei
De Drentse zwerfkei

Kom tot rust op deze prachtige locatie in het mooie Drenthe. Het gastenverblijf ligt aan de bosrand, wat tevens een goede uitgangspositie voor fietsers en wandelaars. Het Drenthe pad loopt langs deze locatie.

press to zoom
B&B de Vrijheid Ede
B&B de Vrijheid Ede

Een plek waar je wilt verblijven moet goed voelen. Voor ons is het een streven dat jij je in ons B&B thuis voelt, als het goed voelt dan kan je ontspannen en gaan genieten.

press to zoom
B&B Veluws Diep
B&B Veluws Diep

Kom zorgeloos genieten in onze B&B, gelegen in de havenstad Delfzijl aan het Damsterdiep en bezoek de nabijgelegen stad Groningen.

press to zoom
Boutique hotel de Drente Liefde
Boutique hotel de Drente Liefde

Boutique Hotel De Drentse Liefde is een kleinschalig hotel in Dwingeloo met 11 comfortabele kamers. We zien ons hotel als een groot huis waar onze gasten zich thuis kunnen voelen, maar door onze service en persoonlijke aandacht ook heerlijk kunnen ontspannen en een vakantiegevoel ervaren.

press to zoom