top of page
Hotel slaapkamer ingang

Partners de Roos

Ontdek de zorgeloze nachtrust met De Roos Matrasreiniging! Onze professionele dienstverlening reikt van Groningen tot Limburg en van Brabant tot Noord-Holland, waarbij we talloze B&B-locaties voorzien van een frisse en hygiënische matrasreiniging. Bij De Roos begrijpen we dat uw welverdiende nachtrust van het grootste belang is tijdens uw verblijf.

 

Wij zijn trots op het vertrouwen dat vele bed & breakfast-locaties in ons stellen, wat blijkt uit de talrijke certificaten die onze matrasreiniging siert op locaties door het hele land. Uw gezondheid en comfort staan voorop, en wij zorgen ervoor dat de matrassen in topconditie zijn, vrij van allergenen en ongewenste micro-organismen.

Nieuw in ons portfolio is de samenwerking met Landal Parc Sandur. Vanaf nu kunt u ook daar genieten van onze hoogwaardige matrasreinigingsservice. 

Kies voor De Roos Matrasreiniging en ervaar het verschil in hygiëne, gezondheid en comfort tijdens uw verblijf. Wij laten geen detail onbehandeld en stellen alles in het werk om uw matras in perfecte staat te brengen, zodat u elke nacht kunt genieten van een onberispelijke nachtrust."

Boek een gezonde nacht bij één van onze partners

bottom of page